Exploatare forestieră

Firma noastră se ocupă din 2000 cu exploatarea lemnului și este activitatea sa principală.

Amploarea întreprinderii și succesul dovedit pânã în prezent, se datorează modalității de exploatare speciale, precum și satisfacerea maximă a cerințelor clienților noștrii.

În 2007 am reușit să dezvoltăm acest domeniu la un nivel în conformitate cu normele unionale.
Cu noua tehnologie avem șansa să exploatăm în timp scurt și prin metode eficiente copacii desemnați de silvicultură, fără a provoca daune în flora și relieful înconjurător. Putem face față exploatării și în condiții grele de teren, deoarece avem la dispoziție Forwarderul Timberjack 1010 B și tractoare forestiere cu troliu acționat mecanic.

Materialul lemnos de calitate bună, rămas din exploatare, în formă de buștean, fără prelucrare, în cantitate en-gros, este valorificat de către firmă, unor fabrici de mobilă, sau firme cu profil comerț – export, sau unor firme cu profil de transport.

Buștenii rămași sunt utilizați în secția noastră de palete.

Valorificăm bușteni de fag, stejar și carpen de calitate A, B și C. Pe lângă valorificarea de bușteni, firma se mai ocupă și de comercializarea lemnului de foc. Valorificarea lemnului de foc o facem în cantități de metru sau tonă.

Conform cerintelor clientilor nostrii ne angajam si în transporturi, pe teritoriul tarii, cu utilaje de transport proprii dotat cu dispozitive de încarcare automata.

 

Date de contact

Deák Lajos: +40 748 870 954

Boros Zoltán: +40 745 522 204

Tel/Fax: +40 266 221 674

E-mail: office@borsilv.ro


Sediul

Comuna Șimonești,
Cădaciu Mare,
Județul Harghita,
România

Facebook

Hartă